Karácsonyi bál – 2017

Kosztolányi Dezső cserkészcsapat megrendezésében idén is sor került a Karácsony bálra, amire a körzet minden csapata meghívást kapott. Alább a csapat beszámolója olvasható:

Ebben az évben is megrendezésre került vándor rajuk szervezésében, a Karácsonyi bál. Idén körzeti szintre emeltük a rendezvényt, és más csapatok is résztvettek a rendezvényen. Érkeztek hozzánk Csantavérről, Kishegyesről és Martonosról. A hangulatos délutánon karácsonyi játékokban mérhették össze tudásukat a résztvevők. Ezenkívül programra volt még tűzve: vezetőségi díszverseny, karácsonyi ki mit tud?, bálkirály és királynő választás, ajándékozás és Just Dance. Bálunknak a Kosztolányi Dezső Tehetsággondozó Gimnázium adott otthont, köszönjük ezúton is, hogy befogadtak minket. A program keretein belül, a cipősdoboz akcióban is segédkeztünk és több mint 30 dobozt gyűjtöttünk össze, valamint egy feldíszített karácsonyfát ajándékoztunk a Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnáziumnak.

Köszönjük a támogatóinknak, a Bethlen Gábor Alapnak és a Szekeres László alapítványnak, hogy lehetővé tették ezt az eseményt és az egész éves cserkészmunkát is! Valamint köszönjük a médiának, a Vajdasági Rádió és Televíziónak és a Pannon tévének, hogy eljöttek és felvételt készítettek a bálról, ami a tévébe is került!

Pannon tv oldalán itt található.