Új sátorok a cserkészek számára

Az Észak-bácskai Cserkészegyesület felszereléseinek állapota sajnos igen áldatlan, és egyre kevesebb használható sátor áll rendelkezésre. Az évek során a nyári táborokban gyakori használat miatt a sátorok elhasználódtak. Azonban jó hírünk van! A raktárunk helyzete végre megoldódik, és a Bethlen Gábor Alapítvány támogatásával sikeresen pályáztunk a felszerelési helyzet javítására.

Örömmel jelentjük, hogy ajánlatot kértünk egy magyarországi cégtől 2 új sátor beszerzésére. Az új sátorok segítségével reméljük, hogy a következő nyári tábori időszakra elkészülnek és a cserkészeink már ezekben a sátrakban fogják hallgatni az éjszaka zörejeit valamelyik erdőben. Ez nemcsak a tábori élményeket fokozza, hanem biztosítja a cserkészek számára a kényelmes és biztonságos szálláslehetőséget.

A Bethlen Gábor Alapítvány támogatása nélkül ez a fejlesztési lépés nem valósulhatott volna meg. Nagy hálával tartozunk az alapítványnak, hogy lehetővé tették számunkra a pályázat benyújtását és a szükséges források elnyerését. Az alapítvány segítsége lehetővé teszi számunkra, hogy a cserkészeknek minőségi felszerelést biztosítsunk, amely hosszú távon is hasznos lesz.